Ροή Αναρτήσεων

Λαμπρή η κοπή πίτας της ομοσπονδίας ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ (ΟΠΣΥΞ) -ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης


 Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία Ξηρομεριτών και φίλων πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε, 3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα.
       Στην όμορφη συνάντηση, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους  ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη, μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια καλύτερη χρονιά, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.....



  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας και ο Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής συνοσμοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ). 
        Αμέσως μετά  τη σκυτάλη πήραν τα χορευτικά των συλλόγων απανταχού Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» και του συλλόγου Μοναστηρακιωτών, τα οποία παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της περιοχής μας, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους και καταχειροκροτήθηκαν. 
       Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους.
          Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πλήθος Ξηρομεριτών, και φίλων οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση.

       Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλήςο Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής συνοσμοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ), ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ο Νώντας Λαμπρακάκης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Κλαδευτήρας, ο συγγραφέας και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΞηρομέρουΝίκος Μήτσης, ο συγγραφέας-ποιητής Άρης Μπιτσώρης, ο συγγραφέας και π. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Τσούκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Βελανιδιάς Μάκης Στρατούλης, ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Φίλιππος Ντόβας, ο δικηγόρος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Κοντονάσιος, ο Χρήστος Κοκκινοβασίλης πρώην Βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας και Υπουργός, ο εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική Χρυσόστομος Πατούλας, η νέα πρόεδρος του συλλόγου Βονιτσάνων Σταματία Κυρίκου -Καραούλη,  ο Γιώργος Τσέλιος απο την Ξηρομερίτικη εταιρεία Λόγου και Τέχνης, από το Σύλλογο Μπαμπίνης ο π. Πρόεδρος Σπύρος Μπενέκος, από την Ένωση Αστακηνών ο Τάκης Μπαμπούρης, ο Γιώργος Χαραλάμπου πρόεδρος Ναυταθλητικός Όμιλος Πεύκης Λυκόβρυσης και πρόεδροι και μέλη ομοσπονδιών, συλλόγων και φορέων.





       

















































































Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.