Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Το Τριώδιο άνοιξε στο λιμάνι μας με τον πιο γλαφυρό τρόπο .!!!!





Θα ήμουν πολύ μικροπρεπής και ανήθικος, αν την είχα στήσει με το κινητό , περιμένοντας να αφήσει κάποιος με μειωμένη περιβαλλοντική συνείδηση εκεί στο πλέον Τουριστικό σημείο του Αστακού αυτές τις ασχήμιες ή πολύ περισσότερο εάν κάποιος με αυτό τον τρόπο ήθελε να συκοφαντήσει την Δημοτική Αρχή .!!!! 

Δυστυχώς η εικόνα αυτή είναι έτσι για 10 ημέρες , πράγμα το οποίο δείχνει πλήρη αδιαφορία και ανικανότητα και διάλυση από πλευράς Δημοτικής Αρχής ,παρά το γεγονός για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων ( εκτός από αυτά των νεκροταφείων ) έχουν διατεθεί τεράστια ποσά .!!!

Μήπως οι φίλοι της Συμπολιτείας μπορούν να μας πουν πόσα έχουν διατεθεί για τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων και του παραλιακού μετώπου (όχι παραμυθάκια ) , γιατί εγώ ασφαλώς ξέρω , όπως ξέρω και τα ποσά για τα νεκροταφεία( δεν θα σας πω τα χιλιάρικα ευρώ ,αλλά μόνο ότι το συνολικό ποσόν τελειώνει σε .558,88 ευρώ).!!! Υπομονή.!!!

Δυστυχώς και σήμερα στις 10 :00 το πρωί που πέρασα η εικόνα ήταν η ίδια , γιατί οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χθες, παρά το γεγονός ότι χθες όταν τραβούσα τις φωτογραφίες ,με έβλεπε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας .!!!

Καλές Απόκριες με ξεχωριστές εικόνες καρνάβαλου .!!! 

Αστακός 29/1/2018

Παναγιώτης Στάικος

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.