Ροή Αναρτήσεων

Ντροπή! Καταγγελία για (νέες) φόλες στον Αστακό!

πηγή:ksiromeritikimatia.blogspot.gr 
  
Αγανακτισμένη φίλη (στην διάθεσή μας τα στοιχεία της) του blog μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε:

     "Άνανδρο κτήνος, φόλιασε δυο κουτάβια σήμερα στον Αστακό! Τα κουτάβια φρόντιζε μια οικογένεια σε περιφραγμένο χώρο! Αυτά τα δύο, όπως και άλλα τρία αδερφάκια τους! Τα δύο αυτά, κατάφεραν και βγήκαν απο τον περιφραγμένο χώρο, παραμένοντας όμως στο ιδιόκτητο χωράφι! Έτσι, βρήκε την ευκαιρία ο φονιάς να τους προκαλέσει αργό και βασανιστικό θάνατο!
       Ποιός δίνει το δικαίωμα στο κάθε ανθρωποειδές να στερεί τη ζωή απο δύο άκακα μωρά, έστω και τετράποδα; τι τρομερή δυσφήμιση για τον τόπο σας;;; Εννοείται πως έχω αναρτήσει την πληροφορία σε διάφορες σελίδες ανα την Ελλάδα, και όχι μόνο! 
     Ο Δήμος Ξηρομέρου, ΔΕΝ παίρνει κονδύλια για τα αδέσποτα, όπως όλοι οι δήμοι; αν όχι, γιατί όχι;;; Αν ναι, τι τα κάνει;; Αλλά πέραν αυτού, ακόμα κι απο το υστέρημά τους, κάποιοι φροντίζουν, έχοντας φιλότιμο, αυτές τις αθώες ψυχούλες!........



        Γιατί δεν τιμωρούνται οι ανεγκέφαλοι που, ελαφρά τη καρδία, τα σκοτώνουν;;; η αστυνομία πού είναι;;; ο καθένας που μπορεί να ξέρει, γιατί δεν μιλάει;;;
           Ελπίζω να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει! Προσωπικά, θα φροντίσω να διαδώσω τη θλιβερή πληροφορία όσο πιο μακριά γίνεται, μήπως και η κατακραυγή ενοχλήσει τους υπευθύνους και κινητοποιηθούν! 
     Λυπάμαι πραγματικά, που το 2017 που σε κάθε πολιτισμένη χώρα, η φόλα τιμωρείται με φυλάκιση και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζουν και δρουν οι φονιάδες χωρίς να λογοδοτούν!"

ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ: "Ο πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα". Μαχάτμα Γκάντι. Ας πάρουμε επιτέλους πρωτοβουλίες για ένα θέμα που μας ντροπιάζει όλους...

πηγή:ksiromeritikimatia.blogspot.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.