Ροή Αναρτήσεων

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει" στην ΑΘΗΝΑ

Επί τούτου, θα ήταν τιμή για μας, να σας έχουμε κοντά μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα λόγου και τέχνης (στοά του βιβλίου) Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας, στην παρουσίαση του πρώτου μας χρονικά έργου, του μυθιστορήματος, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: «ο έρωτας σκοτώνει και του πάει», ενός μυθιστορήματος με θέμα τον λαθραίο έρωτα και την προδοσία.

Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, εγγεγραμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργειου Εργασίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και συστάθηκε το 2015 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με αναπηρία............



Στόχος της, είναι να καταφέρει να εντάξει ΑμεΑ στο πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, μέσω της παραγωγής προϊόντων πολιτισμού όπως εκδόσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών συγγραμμάτων καθώς επίσης και την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.
Ήδη, τα δύο πρώτα έργα της "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο κοινό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι' αυτό!

Τα δύο πρώτα μας βιβλία:
*"Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", του κ. Δ. Αρβανίτη και το
*"Ψηλαφίζοντας τις λέξεις" της κας Άννας Μπιθικώτση,
εκδόθηκαν και περιμένουν την επαφή με τους αναγνώστες τους...

Επί τούτου, θα ήταν τιμή για μας, να σας έχουμε κοντά μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα λόγου και τέχνης (στοά του βιβλίου) Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας, στην παρουσίαση του πρώτου μας χρονικά έργου, του μυθιστορήματος «ο έρωτας σκοτώνει και του πάει», ενός μυθιστορήματος με θέμα τον λαθραίο έρωτα και την προδοσία.
Κλείνοντας, σας γνωστοποιούμε ότι βάσει και του καταστατικού λειτουργίας των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων, πηγαίνει σε φορείς, συλλόγους και ιδρύματα που έχουν ως στόχο την προάσπιση των συμφερόντων ανθρώπων με αναπηρίες. Στην περίπτωση του βιβλίου αυτού το σωματείο είναι ο "Φάρος τυφλών της Ελλάδος".
Αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια αυτή να επιβραβευτεί, γνωστοποιήστε την παρούσα πρόσκληση σε όσους πιστεύετε ότι θα την βρουν ενδιαφέρουσα.

Με τιμή
Νίκος Ναούμης

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.