Ροή Αναρτήσεων

Αίολος Αστακού:Κρίμα η εμπειρία του Πανιώνιου πήρε το αποτέλεσμα




Ένα μεγάλο ματς έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Αστακού στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, όπου ο Αίολος πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, χάνοντας στο… νήμα από τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι στιγμής Πανιώνιο με 77-78.
Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου με μία βολή ήταν ο άνθρωπος που έκρινε τον αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς στα τελευταία 3.6” η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει.
Οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού έδειξαν ισάξιοι αντίπαλοι των ισχυρών “κυανέρυθρων” και έκαναν υπερπροσπάθεια σε ένα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες για… ένα σουτ, μια άμυνα, ένα ριμπάουντ.
Με την στήριξη του συγκλονιστικού κόσμου, οι αθλητές μας είχαν πάθος, ενέργεια και αστείρευτη διάθεση μέχρι την κόρνα της λήξης και είναι πραγματικά κρίμα που δεν τα κατάφεραν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, αλλά όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα μας εξισορροπούσε την κατάσταση και σταδιακά έπαιρνε το προβάδισμα, που συνεχώς ανέβαινε για να φτάσουμε στο 66-57 της τρίτης περιόδου. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ, με την εξέλιξη που προαναφέραμε…
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 43-41, 66-57, 77-78
Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 6, Θεοδωράκος 3 (1), Κουμπούρας 8, Παπαδιονυσίου 4, Κατσαρές, Κακλαμάνος 21 (3), Κιτσούλης 8 (2), Χαρισμίδης 16, Λυμπάρης 6 (1) , Γκιζόγιαννης 5
Πανιώνιος (Οικονόμου): Νοέας 12 (2τρ. 11ρ.), Σακελλαρίου 6 (1), Καρύδας 12 (2), Μίχαλος, Μπιλλής 3, Ματαλών 4, Μελισσαράτος 2, Δημητριάδης, Μπάρλος 20 (2)

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.