Ροή Αναρτήσεων

Με λοστούς και καλυμμένα πρόσωπα οπαδοί στο κέντρο του Αγρινίου



Αισθητή έκαναν σήμερα από τις 8 το πρωί στο κέντρο του Αγρινίου οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού , οι οποίοι στην πλειονότητα τους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους ενώ κάποιοι λέγεται από τους περίοικους ότι τους είδαν να κρατούν λοστούς.
Οι περισσότεροι από αυτού γύρω στα 70-80 άτομα συγκεντρώθηκαν στις παρυφές της Πλατείας Δημοκρατίας και στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν στο AgrinioNet.gr την έντονη ανησυχία τους για το φόβο επεισοδίων με οπαδούς του Παναθηναικού.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στην πόλη για τους αγώνες Final four του βόλεϊ γυναικών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΔΑΚ. Υπάρχει να θυμίσουμε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων των σωματείων που διαγωνίζονται, Ολυμπιακού, Παναθηναικού, Ηρακλή Κηφισιάς και Πανναξιακού και δεν έχει χορηγηθεί κανένα εισιτήριο στα αθλητικά σωματεία.
Για την διοργάνωση έχουν εκδοθεί 362 εισιτήρια τα οποία είναι ονομαστικοποιημένα για την σημερινή διεξαγωγή των 2 ημιτελικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέφεραν σε πολίτες που τους ρώτησαν εάν προτίθενται να προχωρήσουν σε επεισόδια ότι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι εάν δεν τους πειράξουν.

Πάντως σήμερα το πρωί στα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναικού τα οποία επισκέφθηκαν και τα βρήκαν κλειστά έγραψαν το σύνθημα Από το κέντρο της πλατείας τελικά γύρω στις 12 το μεσημέρι μετακινήθηκαν προς την οδό Αναστασιάδη όπου υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ με ισχυρή δύναμη που μέχρι εκείνη την ώρα παρακολουθούσε διακριτικά τις κινήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού από απόσταση.
Στη συνέχεια φωνάζοντας συνθήματα κατά του Παναθηναικού απομακρύνθηκαν από το κέντρο της πόλης. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε εάν τα μέτρα ασφαλείας θα αποτρέψουν τυχόν επεισόδια τόσο εντός του ΔΑΚ όσο και εκτός , Εθνική Οδό και κέντρο της πόλης.
πηγη:agrinionet.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.