Ροή Αναρτήσεων

Μια οφειλόμενη εξήγηση....




Στην πρόσφατη του συνέντευξη στον Αέρα FM, ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης υποστήριξε ότι δεν χρησιμοποίησε το όρο «εθνικοί εργολάβοι» ονοματίζοντας, ποτέ δεν είπε την λέξη κατέκλεψαν αλλά είπε κατασπατάλησαν και ότι ποτέ δεν είπε ότι όσο είναι αυτός Δήμαρχος δεν θα ξαναπατήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει δικαίωμα να το κάνει.
Επειδή όλα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του κ. Δημάρχου ήταν πολύ σοβαρά και ο Δήμαρχος πραγματικά ήταν λάβρος στις καταγγελίες του, τόσο εμείς, αλλά και όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα εκείνη την χρονική στιγμή, στα κείμενα μας ενημερώνοντας αναφέραμε ότι όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον κ. Δήμαρχο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά δεν τα βγάλαμε από την κοιλιά μας. Έχουμε  λοιπόν την υποχρέωση να υπερασπίσουμε τα γραφόμενα μας, γιατί βρισκόμαστε ουσιαστικά στην δυσάρεστη θέση να φαινόμαστε σαν να κατασκευάζουμε ειδήσεις.
Προσκομίζουμε λοιπόν απόσπασμα βίντεο του επίμαχου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέρχεται από το έγκυρο ενημερωτικό portal www.myagrinio.gr, όπου ο Δήμαρχος αναφέρει όλα τα παραπάνω.
Άλλωστε όλα τα τοπικά μέσα εκείνη την περίοδο ανέφεραν ακριβώς τις παραπάνω εκφράσεις του κ. Δημάρχου γιατί..., πολύ απλά αυτά ακούστηκαν από το στόμα του κ. Δημάρχου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και επίσης ο Δήμαρχος ονομάτισε εντύπως δίνοντας επίσημο έγγραφο του Δήμου με έξι ονόματα και ποσά, το οποίο επίσης δημοσιεύτηκε στο σύνολο των ηλεκτρονικών μέσων. Άλλωστε γι αυτό το λόγο και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προχώρησαν προσφάτως σε μηνυτήριες αναφορές, επειδή προφανώς δόθηκαν εντύπως τα ονόματα τους.

Το επίσημο έγγραφο με ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου που δόθηκε από τον κ. Δήμαρχο. 
Εμείς λοιπόν και όλα τα τοπικά Blogs και Sites αναφέραμε όλα όσα ο Δήμαρχος είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο, τα οποία αποτελούν αναμφιβόλως πολύ σοβαρές καταγγελίες εκ μέρους του Δημάρχου, ο οποίος μάλιστα υποσχέθηκε να δώσει εν ενθέτω χρόνο περισσότερα στοιχεία και αποδείξεις για τις καταγγελίες του.
Επαναλαμβάνουμε ότι εξυπακούεται ότι όλα αυτά που καταγγέλλονται είναι πολύ σοβαρά. Είναι λοιπόν καθήκον αυτών που τα καταγγέλλουν να φροντίσουν να πάνε στις αρμόδιες αρχές και να τα αποδείξουν, για να έχουν οι καταγγελίες πραγματική αξία και για να μην κατηγορούνται και στιγματίζονται αδίκως συνάνθρωποι μας.

πηγη:mytikapress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.